Sunday, 4 December 2016

Aku p0n x tAu…

bgblue Aku p0n x tAu...

basmalah Aku p0n x tAu...

Assalamu’alaikum W.B.T.

Lame tak update blog ni dngn update sendiri melainkan copy paste.. icon biggrin Aku p0n x tAu... First and foremost marilah kita merafa’kan ribuan kesyukuran kita ke hadrat Allah S.W.T. kerana dengan limpah inayahnya dapat antum membaca hasil penaipan penulisan (tah ape aku merepek) sy sekarang.. icon smile Aku p0n x tAu... Alhamdulillah, kita masih lg dapat merasai nikmat Iman dan Islam dan itulah yang seWAJIBnya ada dalam diri insan yang bergelar MUSLIM..

Hari ni hari ke 3 cuti sempena H1N1.. hehe… nak tau lbh lanjut sila baca DISINI

Topik harini pelik skit.. “aku pon x tau” (memg hancur bahasa) sbb memg sy tak mengerti apa nak kongsikan bersama kalian semua.. apepon.. sebelum sy merapu dengan ” طويل عريض “, jom intai2 gmbar dibawah ni.. icon smile Aku p0n x tAu...

SG. GABAI

Photo 0069 Aku p0n x tAu...

1. Time kat Sg. Gabai… 12/5/2009 Waktu ni sy kluar bersama Fahmi, Qaromi (bru blik dr Sabah da ikut) Ismail Zene (Kwn kuar dr Chad) dan 3 org kawan Ismail.. 1st time la pi sini.. sje release tension..chewah… Sg. Gabai ni kat Hulu Langat.. dkt2 ngn Sg. Congkak kot… Act ni time cuti sem..tp sy x d kat rumah coz join Abg Im (iluvislam) tdo kat office..hihi.. so bler abg Im kuar meeting..sy enjoy la… >:)

Photo 0026 1024x768 Aku p0n x tAu...
Time da nak sampai (Solat Zohor)

Photo 0065 1024x768 Aku p0n x tAu...
Tengok betul2 ade ape kat situ.. icon smile Aku p0n x tAu...

Photo 0059 1024x768 Aku p0n x tAu...

Photo 0057 768x1024 Aku p0n x tAu...
Fahmi menerangkan cara2 menggunakan firestarter… :p

Photo 0033 1024x768 Aku p0n x tAu...
Ismail Zene (Ensem tak)

Photo 0030 768x1024 Aku p0n x tAu...
Kawan2 Ismail (kawan aku gak)

Photo 0084 768x1024 Aku p0n x tAu...
Balikkk

Hehe…tu la antara gambar2 yg sempat dishoot… Sesape lum pi Sg. Gabai pi la…. x best sngt pon…huhuhu….ok la.. next pic please…..

 

PRESENTATION ENGLISH

Photo 0474 Aku p0n x tAu...

2. Ni time kat kelas bi… 24/6/2009. Kene wat presentation BI, present lagu.. kitorang pilih lagu…… Simple Plan..ape tah tajuknya… Narnye amk gmb ni sje je nak tunjuk rambut baru…haha…tp tah cne trus la amk gmbr2 presentation membe2…ni antara gambar2 nye..

Photo 0467 1024x768 Aku p0n x tAu...
Imran Hafifi

Photo 0461 1024x768 Aku p0n x tAu...
Fahmi, Norazlin, Ain Najihah

Photo 0457 1024x768 Aku p0n x tAu...
Faiz Asyraf, Hafiz

Photo 0452 1024x768 Aku p0n x tAu...
Ismail Zene

Photo 0451 1024x768 Aku p0n x tAu...
Firhamzi, Fadhil

Photo 0449 1024x768 Aku p0n x tAu...
Rifhan, Atiqah, Izzati

Photo 0446 768x1024 Aku p0n x tAu...
Zulhelmi

Photo 0444 768x1024 Aku p0n x tAu...
(“,) & Ismail Isa

Photo 0472 1024x768 Aku p0n x tAu...
Shamil

Ha..tu je la gmbr2 yg diambil…gmb lec x smpt lak..sal asik duk blakang je…yg gmbrnye x der tu..nangis la korang ek…huu….wat awal sngt…. :p Next….

 

BBQ

Photo 0556 225x300 Aku p0n x tAu...

3. Ha…yg ni time… BBQ kelas kitorang (Sains Komputer)… bbq ni kitorg wat kat rumah Anis pd 15/07/09, die mengofferkan untuk buat disana… bagusla kan.. huhu..

Photo 0546 1024x768 Aku p0n x tAu...
Puan Rumah…hik2…

Gmbr2 lain sy akn upload lpas hbs cuti nnt…. nge… x amk lg kat dorg… so..kite tngk lak yg lain k.. next…

 

KONVOKESYEN KE 12

Photo 0583 1024x768 Aku p0n x tAu...

4. Konvo2.. biler la turn aku nih.. 18/07/09.. time ni sy ngn Annuar Shazwan..kne jge control center.. haish.. gelabah gak la kan sbb program besar ni kne jge…papepon Alhamdulillah sumeny berjalan dengan lancar… cume time penyerahan anugerah untuk fakulti bahasa moden dan komunikasi, dekan dorg wat hal lak.. blh lak salah pngl..da kelam kabut sume… yg si amk kamere tu..ops.. amk gmbr tu pon pening..name lain muke lain…tp myb dorg da expert..so dorg blh la setelkan gak..pelanggan ttp pelanggan..hihi…so mai tngk gmb2 nye ek…

Photo 0596 Aku p0n x tAu...
Bro visual

Photo 0594 1024x768 Aku p0n x tAu...
Tu la kmptr yg aku kne jage.

Photo 0593 1024x768 Aku p0n x tAu...
Tekun menjalankan tugas…live recording.. trus masuk DVD. 

Photo 0590 768x1024 Aku p0n x tAu... 

Photo 0580 1024x768 Aku p0n x tAu...
Time tunggu upacara kedua..

Photo 0579 1024x768 Aku p0n x tAu...
Hehe…sje jek…

Photo 0576 1024x768 Aku p0n x tAu...

Photo 0574 768x1024 Aku p0n x tAu...
Dato’2.. icon razz Aku p0n x tAu...

Photo 0573 768x1024 Aku p0n x tAu...

Photo 0570 768x1024 Aku p0n x tAu...
Sebelum pi keje…hik2..

Photo 0603 1024x768 Aku p0n x tAu...
Mahal ke tak ek… teka2…

 

1ST DAY SEM 3 REGISTRATION

Photo 0090 1024x768 Aku p0n x tAu...

5. Ni lak time 1st day kitorang daftar sem 3… 14/05/2009.. Ni la bilik baru kitorang..x sempat lak nak amk..nnt sy amk gmb bilik nih..tngk betapa bujangnya kitorang..hahaha…. Alhamdulillah sy dapat sebilik bersama rakan2 1 kursus yg len (Hakim, Imran n Shamil).. ade sikit je gmbrnyer.. jom tngk…

Photo 0092 768x1024 Aku p0n x tAu...
Annuar ni dok bilik bawah bilik kitorang..so salu la kitorang pijak2 kepale die..huhuhu.. sori nuar..

Photo 0091 1024x768 Aku p0n x tAu...
Ha..ni la hakim n shamil… tuk pengetahuan.. Shamil ni OKU… suke dpt tngl ngn die… jgn pikir len oit!! time ni si hakim tu berambut lg.. skrg da botak..lalala….

Photo 0099 768x1024 Aku p0n x tAu...
Pandang ape mil…

 

KARNIVAL TEKNOLOGI DAN SAINS INOVASI

Photo 0298 768x1024 Aku p0n x tAu...

 

LCCT @ ILUVISLAM.COM

Photo 0109 1024x768 Aku p0n x tAu...

 

KAHWIN

Foto 0178 1024x768 Aku p0n x tAu...

 

GATH ILUVISLAM.COM @ KARANGKRAF

Photo 0207 768x1024 Aku p0n x tAu...

9. Gath ni korang blg bace DISINI…malas nak tulis balik..haha….sori kew… kite teruskan dengn yg terakhir…. peace…. Next!!

 

GATH F5 B2007 @ SAMTH

Photo 03751 1024x768 Aku p0n x tAu...

10. Haha… ni dia.. gath sekolah ku.. korang blh bce kat DISINI gak.. malas nak tulis.. ngeh2… sori la ek… kemudahan ade blh la gunakan.. :D 

Ha..semua ni antara program2 yg sy sempat kongsikan..yg len ade gak..tp penat sih… cukup la 10 dulu ek.. nnt kite sambung lg..hihi….ingt nak merapu..penat la plak..hihi….

Syukran Jazilan kerana sudi membaca perkongsian sy yg tak seberapa nih.. doakan kita semua berjaya didunia dan akhirat….

Jazakallah kerana sudi membaca blog ku ni ye… Barokallahufik…. Insya’Allah sy akan update lg dr semasa ke semasa selagi sy masih lg dikurniakan nikmat hidup, Iman dan Islam… Amiin….

Wassalamu’alaikum….

 

pixel Aku p0n x tAu...

Facebook Comments

comments

Comments

3 Responses to “Aku p0n x tAu…”
  1. cikgunurul says:

    salam…gambar solat jemaah…nape jauh2…hmmm kadang2 terfikir jugak, nape orang tak rapatkan saf

  2. MaKR says:

    wsalam..

    tu la kan…

    nak salahkan melayu kew??

    tngk foreigner tu 3org yg kiri tu..

    rapat2 jek kan..
    :(

  3. ismail zene says:

    very nice man keep it up

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a Gravatar!

CommentLuv badge