Wednesday, 19 February 2020

Aku p0n x tAu…

basmalah

Assalamu’alaikum W.B.T.

Lame tak update blog ni dngn update sendiri melainkan copy paste.. 😀 First and foremost marilah kita merafa’kan ribuan kesyukuran kita ke hadrat Allah S.W.T. kerana dengan limpah inayahnya dapat antum membaca hasil penaipan penulisan (tah ape aku merepek) sy sekarang.. 🙂 Alhamdulillah, kita masih lg dapat merasai nikmat Iman dan Islam dan itulah yang seWAJIBnya ada dalam diri insan yang bergelar MUSLIM..

Hari ni hari ke 3 cuti sempena H1N1.. hehe… nak tau lbh lanjut sila baca DISINI

Topik harini pelik skit.. “aku pon x tau” (memg hancur bahasa) sbb memg sy tak mengerti apa nak kongsikan bersama kalian semua.. apepon.. sebelum sy merapu dengan ” طويل عريض “, jom intai2 gmbar dibawah ni.. 🙂

SG. GABAI

Sg. Gabai

1. Time kat Sg. Gabai… 12/5/2009 Waktu ni sy kluar bersama Fahmi, Qaromi (bru blik dr Sabah da ikut) Ismail Zene (Kwn kuar dr Chad) dan 3 org kawan Ismail.. 1st time la pi sini.. sje release tension..chewah… Sg. Gabai ni kat Hulu Langat.. dkt2 ngn Sg. Congkak kot… Act ni time cuti sem..tp sy x d kat rumah coz join Abg Im (iluvislam) tdo kat office..hihi.. so bler abg Im kuar meeting..sy enjoy la… >:)


Time da nak sampai (Solat Zohor)

Photo 0065
Tengok betul2 ade ape kat situ.. 🙂

Photo 0059

Photo 0057
Fahmi menerangkan cara2 menggunakan firestarter… :p

Photo 0033
Ismail Zene (Ensem tak)

Photo 0030
Kawan2 Ismail (kawan aku gak)

Photo 0084
Balikkk

Hehe…tu la antara gambar2 yg sempat dishoot… Sesape lum pi Sg. Gabai pi la…. x best sngt pon…huhuhu….ok la.. next pic please…..

 

PRESENTATION ENGLISH

BI

2. Ni time kat kelas bi… 24/6/2009. Kene wat presentation BI, present lagu.. kitorang pilih lagu…… Simple Plan..ape tah tajuknya… Narnye amk gmb ni sje je nak tunjuk rambut baru…haha…tp tah cne trus la amk gmbr2 presentation membe2…ni antara gambar2 nye..

Photo 0467
Imran Hafifi

Photo 0461
Fahmi, Norazlin, Ain Najihah

Photo 0457
Faiz Asyraf, Hafiz

Photo 0452
Ismail Zene

Photo 0451
Firhamzi, Fadhil

Photo 0449
Rifhan, Atiqah, Izzati

Photo 0446
Zulhelmi

Photo 0444
(“,) & Ismail Isa

Photo 0472
Shamil

Ha..tu je la gmbr2 yg diambil…gmb lec x smpt lak..sal asik duk blakang je…yg gmbrnye x der tu..nangis la korang ek…huu….wat awal sngt…. :p Next….

 

BBQ

Photo 0556

3. Ha…yg ni time… BBQ kelas kitorang (Sains Komputer)… bbq ni kitorg wat kat rumah Anis pd 15/07/09, die mengofferkan untuk buat disana… bagusla kan.. huhu..

Photo 0546
Puan Rumah…hik2…

Gmbr2 lain sy akn upload lpas hbs cuti nnt…. nge… x amk lg kat dorg… so..kite tngk lak yg lain k.. next…

 

KONVOKESYEN KE 12

Photo 0583

4. Konvo2.. biler la turn aku nih.. 18/07/09.. time ni sy ngn Annuar Shazwan..kne jge control center.. haish.. gelabah gak la kan sbb program besar ni kne jge…papepon Alhamdulillah sumeny berjalan dengan lancar… cume time penyerahan anugerah untuk fakulti bahasa moden dan komunikasi, dekan dorg wat hal lak.. blh lak salah pngl..da kelam kabut sume… yg si amk kamere tu..ops.. amk gmbr tu pon pening..name lain muke lain…tp myb dorg da expert..so dorg blh la setelkan gak..pelanggan ttp pelanggan..hihi…so mai tngk gmb2 nye ek…

Photo 0596
Bro visual

Photo 0594
Tu la kmptr yg aku kne jage.

Photo 0593
Tekun menjalankan tugas…live recording.. trus masuk DVD. 

Photo 0590 

Photo 0580
Time tunggu upacara kedua..

Photo 0579
Hehe…sje jek…

Photo 0576

Photo 0574
Dato’2.. 😛

Photo 0573

Photo 0570
Sebelum pi keje…hik2..

Photo 0603
Mahal ke tak ek… teka2…

 

1ST DAY SEM 3 REGISTRATION

Photo 0090

5. Ni lak time 1st day kitorang daftar sem 3… 14/05/2009.. Ni la bilik baru kitorang..x sempat lak nak amk..nnt sy amk gmb bilik nih..tngk betapa bujangnya kitorang..hahaha…. Alhamdulillah sy dapat sebilik bersama rakan2 1 kursus yg len (Hakim, Imran n Shamil).. ade sikit je gmbrnyer.. jom tngk…

Photo 0092
Annuar ni dok bilik bawah bilik kitorang..so salu la kitorang pijak2 kepale die..huhuhu.. sori nuar..

Photo 0091
Ha..ni la hakim n shamil… tuk pengetahuan.. Shamil ni OKU… suke dpt tngl ngn die… jgn pikir len oit!! time ni si hakim tu berambut lg.. skrg da botak..lalala….

Photo 0099
Pandang ape mil…

 

KARNIVAL TEKNOLOGI DAN SAINS INOVASI

Photo 0298

 

LCCT @ ILUVISLAM.COM

Photo 0109

 

KAHWIN

Foto 0178

 

GATH ILUVISLAM.COM @ KARANGKRAF

Photo 0207

9. Gath ni korang blg bace DISINI…malas nak tulis balik..haha….sori kew… kite teruskan dengn yg terakhir…. peace…. Next!!

 

GATH F5 B2007 @ SAMTH

Photo 0375

10. Haha… ni dia.. gath sekolah ku.. korang blh bce kat DISINI gak.. malas nak tulis.. ngeh2… sori la ek… kemudahan ade blh la gunakan.. :D 

Ha..semua ni antara program2 yg sy sempat kongsikan..yg len ade gak..tp penat sih… cukup la 10 dulu ek.. nnt kite sambung lg..hihi….ingt nak merapu..penat la plak..hihi….

Syukran Jazilan kerana sudi membaca perkongsian sy yg tak seberapa nih.. doakan kita semua berjaya didunia dan akhirat….

Jazakallah kerana sudi membaca blog ku ni ye… Barokallahufik…. Insya’Allah sy akan update lg dr semasa ke semasa selagi sy masih lg dikurniakan nikmat hidup, Iman dan Islam… Amiin….

Wassalamu’alaikum….

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Facebook Comments

comments

Comments

3 Responses to “Aku p0n x tAu…”
  1. cikgunurul says:

    salam…gambar solat jemaah…nape jauh2…hmmm kadang2 terfikir jugak, nape orang tak rapatkan saf

  2. MaKR says:

    wsalam..

    tu la kan…

    nak salahkan melayu kew??

    tngk foreigner tu 3org yg kiri tu..

    rapat2 jek kan..

    🙁

  3. ismail zene says:

    very nice man keep it up

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a Gravatar!

CommentLuv badge