Sunday, 11 December 2016

Update Status FB & MS Gune Twitter

Assalamu’alaikum…

Alhamdulillah siap gak sy gabungkan status Facebook dan MySpace guna Twitter.. So tak perlu nak sush2 bkk akaun MySpace kalo nak ubah status yg sama mcm Facebook… Td juga da siapkan akaun YouTube yg baru..knape?? Yang lama tu..adelah…

So kalo sy upload apa2 video atau komen secara automatik akan keluar di Twitter, dan Twitter akan automatik update status di Facebook dan MySpace… Jd tak perlu sy sush pyh nak bgtau membe kat MySpace ngn Facebook dan Twitter. Dia akan automatik update. Mudah bukan??

Sekarang tinggal nak carik cara tuk gabungkan dengan Friendster dan juga Tagged.. Korang tau tak?? Blh la bntu sy.. icon smile Update Status FB & MS Gune Twitter

Apepun…nak tidur dlu…

Wassalam.. icon wink Update Status FB & MS Gune Twitter

pixel Update Status FB & MS Gune Twitter

Facebook Comments

comments

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a Gravatar!

CommentLuv badge