Sunday, 11 December 2016

[ ESQ Bersama ILUVISLAM Angkatan ke-1 ]

basmalah [ ESQ Bersama ILUVISLAM Angkatan ke 1 ]

Assalamu’alaikum Warahmatullah Wabarokatuh..

Pagi!! Hehe… Pertama sekali.. mari kita merafa’kan setinggi-tinggi kesyukuran kehadrat Ilahi kerana kita masih lagi mampu bernafas dimuka bumi Allah ini dalam Iman dan Islam… Nak sharing sikit tentang ESQ Bersama iLuvislam yg telah diadakan pada 15-16 Ogos di KUIS, Bangi.. +/- seramai 85 orang telah menyertai ESQ ini…

Alhamdulillah… saya mendapat peluang untuk sama2 menyertai ESQ ini… Jazakallah Khairan Kathira kepada Abng Im kerana telah membantu sy dan rakan2 untuk menyertai ESQ Bersama iLuvislam ini.. yahoo! Dekat tagname dinamakan “MAHASISWA ESQ – ILUVISLAM – ANGKATAN 001” dan saya org yg ke.. 0016.. Terima kasih juga diucapkan pada trainer kami, bapak Firdaus Djamaris dan Asst. Bro Din..

Alhamdulillah, sepanjang training ini berlangsung.. banyak input2 yang telah saya perolehi.. Nak tau? Pergilah ESQ.. icon biggrin [ ESQ Bersama ILUVISLAM Angkatan ke 1 ] Pelbagai IPT luar dan dalam negara telah hadir.. antaranya Jepun dan German… Kepada teman2 yang telah menyertai.. jangan lupa untuk mendaftar sebagai ahli ISIS 165 ok.. So kepada teman2 yg pergi.. sila panggil saya Mahmud / Kauthar dan bkn Syah ok!! Rasanya setakat ini dulu la.. mengantok lak.. hii… so sy share 2 gambar kenangn untuk anda tatap..

Sekian.. Wassalam…

SATRIA ESQ!!!
GO! GO! GO!
SATRIA ESQ!!!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
SATRIA ESQ!!!
WIN! WIN! WIN!
SATRIA ESQ!!!
1! 6! 5!
ESQ! YES! ESQ! YES!
MAHASISWA!!!
BOLEH!
MALAYSIA!!!
BOLEH!!!

TAGNAME [ ESQ Bersama ILUVISLAM Angkatan ke 1 ]
Tagname


Siswa je, Siswi hilang.. Hehe..~~

pixel [ ESQ Bersama ILUVISLAM Angkatan ke 1 ]

Facebook Comments

comments

Comments

6 Responses to “[ ESQ Bersama ILUVISLAM Angkatan ke-1 ]”
  1. :) says:

    :) salam ukwah ,alhamdulillah,sy zaid, slh st teman saudara ,best gilerxz,insya’allah kita jumpe laie k

  2. Ahyana says:

    Assalamua’laikum wbt.

    Smgt dia =) Pagi dik.

    Seronok tgk korang smlm kat dlm dwn training tu. trubat rindu pada esq. Apepun mdh2n trus istiqamah . ingat, training sebenar kat luar ni, bukan d dwn training slma 2 hri. Mg kuat slalu. Free2 dtg recaj di executive pula k.

    p/s: adik akak yg berdiri hujung skali, Haniff.=) hr tu msa dia kat german suh die gi yg kat amsterdam, tp x smpt. x sgka pula dpt bersama korg kali ni. nway mabruk a’layk k!

    siruu a’la barakatillah. Tiada nikmat yg lbh agung melainkn nikmat brda dlm Iman,Islam dan Ihsan. d way of life..

  3. MaKR says:

    Wa’alaikumsalam WBT..

    Sape semangat sape??

    Huhu..

    Memg semangat anta post ni.. Pagi2 lg anta.. tu la Pagi.. :)

    Insya’Allah sy akn sentiasa mengikut ESQ selagi ada upaya.. :D

    Owh.. ade 2 org je kan dr German.. huu…

    Barokallahufik….

  4. salam..pAGI!!! satria ESQ165

    tahniah2..hehehe…luar biasa ya..moga kalian bertambah mantoop ya kualiti imannya..insyaAllah..amin…

    thanks bangat ya “syahh” bantu akk pagi tu..hehhe hadiah2 :)

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a Gravatar!

CommentLuv badge