Sunday, 11 December 2016

Exam!!

29 April 2009 by  
Filed under al-Ahya' Yaumiyan

 bismi Exam!!

Salam ‘Alaik..

Lame tul tak update blog nih…tp takpe..nnt bulan 2-3 nyer aku update..hik2… So, seperti title yang tertera… Aku sedang menghadapi final exam bagi Semester Pendek Sesi 3 Tahun 2008/2009. Heh.. Subjek terpilih yg kitorang bebudak DCS (Dip. Counter Strike) amik adalah seperti yang tertera dibawah.. icon smile Exam!!

  1. Akidah dan Akhlaq.
  2. Computer Architecture.
  3. Computer Network.

Alhamdulillah 2 subjek da lepas td, MUA a.k.a Akidah & Akhlak ngn TCA a.k.a Computer Architecture. MUA boleh la kan bajet…tp TCA… argh.. Seb bek aku ade bace soalan semester lepas… 70% sebijik same ngn soalan sem lepas… tp bese ar, walaupun da bace, disebabkan aku BI x power.. terpakse berangan lebih dalam dewan exam tu.

Carry mark TCA aku teruk lor… 39/60… Hope final td paling kurang la dapat 11 tuk membuatkan aku lulus, tp aku tak adela nak harap dapat 11, nak lebih baik dari tu… “A” mungkin tinggal angan2..hik2…

Apepon..terima kasih kat Pn. Fadzilah sebab bertungkus lumus mengajar kami semua yang lemah2 ni..huu… Sori la Pn. sbb bg duit ngn cd lambat aritu..hehe.. icon smile Exam!! Terima kasih gak kat membe aku yg bg kitorang soalan sem lepas….

Ok la…nnt aku sambung ag…

Salam…

pixel Exam!!

Facebook Comments

comments

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a Gravatar!

CommentLuv badge