Monday, 18 November 2019

Hospital di Gaza dalam keadaan tenat.

1 January 2009 by  
Filed under Palestin

haith human peace Hospital di Gaza dalam keadaan tenat.

bismi Hospital di Gaza dalam keadaan tenat.

Assalamu’alaikum sahabat2 sekalian..

Alhamdulillah kita disini mampu lagi bergerak… tapi ingtlah..saudara2 kita di bumi Gaza yang dilanyak oleh rejim Israel Laknatullah itu pasti mendapat tempat yang mulia disisi Allah S.W.T.. Janganlah kita pandang sebelah mata sahaja..rasakanlah keperitan yang mereka alami…Hospital utama Gaza, al-Shifa, kini sibuk melayan kemasukan ramai mangsa yang cedera dalam serangan udara Israel bermula 27 Disember lalu, menurut sumber hospital. Kakitangan dan para pesakit berasa takut kemungkinan Israel akan menyasarkan tempat berikutan pemimpin Hamas, pergerakan Islam yang mengawal wilayah tersebut melakukan sidang akhbar di situ.

Hari ini…korban kekajaman Israel Laknatullah di Jalur Gaza terus bertambah. Hingga Rabu (31/12), jumlah korban gugur mencapai 400 orang syuhada dan 2000 orang terluka, 300 di antaranya dalam keadaan kritikal. Apa perasaan kita??

DataFiles%5CCache%5CTempImgs%5C2009%5C1%5Cjenazah anak 200 150 Hospital di Gaza dalam keadaan tenat.
Tidakkah kita semua mempunyai perassan??

  qanadead wideweb  470x336,0 Hospital di Gaza dalam keadaan tenat. israel assault on gaza kills more than 270 12 Hospital di Gaza dalam keadaan tenat. israel assault on gaza kills more than 270 13 Hospital di Gaza dalam keadaan tenat.

Beginilah nasib nereka..diratah bagaikan binatang..kerana bagi kaum Israel Laknatullah ini..merekalah orang yang mulia dibumi Allah ini…selain daripada mereka adalah BINATANG semata-mata..betapa keji kaum kuffar ini.

Ingatlah..pertolongan Allah pasti akan tiba. Apabila kemenangan dan kebangkitan Palestin sekali lagi berlaku..maka kiamatlah dunia…marilah kita berdoa agar kita dan mereka diberi kekuatan untuk menentang kerakusan kaum Laknatullah tu…

TAKBIR!! ALLAHUAKBAR!!

Wassalam.

pixel Hospital di Gaza dalam keadaan tenat.

Facebook Comments

comments

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a Gravatar!

CommentLuv badge