Sunday, 4 December 2016

Ahlan Wa Sahlan Ya Aam Jadid!!

1 January 2009 by  
Filed under al-Ahya' Yaumiyan

header1 Ahlan Wa Sahlan Ya Aam Jadid!!

 

bismi Ahlan Wa Sahlan Ya Aam Jadid!!

Dimulakan Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang.

Selawat dan salam ke atas junjungan baginda Nabi Muhammad S.A.W. dan para Sahabat serta seluruh kaum Muslimin…

Assalamu’alaikum Warahmatullahi Ta’ala Wabarokatuh..

Alhamdulillah..

Bersyukur kita ke hadrat Ilahi kerana korng berupaya membaca dan aku berupaya memposting post ni.. 1st posting for The New Year…sebelum ni da buat..tp asik delete blik jek..haha..kejap berminat..kejap x..tp x pe..azam tahun baru akan Istiqomah dalam blog nih..haha..tp kalo dapat domain lain pon ok gak ek…tngk la nnt cne..

Dikesempatan ini..aku ingin mengucapkan:

 

 

SALAM AAM JADID 1430 HIJRIAH WA 2009 MILADIAH

KULLU AAM ANA WA ANTUM BIKHAIR

MINAN NAJAHIN WAL FAIZIN

BAROKALLAHUFIKUM WA FIAMANILLAH

BITTAUFIQ WANNAJAH BIMUMTAZAM BAHIRAN FIKULLILIMTIHAN WA KULLILAMRIN

ISTIQOMAH FIAMALIKUM

Semoga kedua-dua tahun baru ini akan memberi makna dan impak yang besar dalam hidup kita..kalo ade yang masih lagi azam2 tahun lepas yang belum tertunai..pandai2 la ek..jangan la asik buat azam tp tak tertunai.. Alhamdulillah azam tahun Hijri 1429H dan Masihi 2008 aku tertunai akhirnya..walaupun hampir ke penghujungnye sempat jugak aku laksanakan…ape?? Sekret beb..huhu…

Busy tul arini..ad 3 laptop ngan 1 cpu nak kne repair.. rezeki.. Semoga Allah berkati kerja2ku ni.. Arini nak buat assignment pas siap repair komputer2 tuh… Harap Hakim datang..kalo x nnt x jd la assignment aku tuh..huhu..

Korang ape cte?? Azam tahun baru ad ke x…mst r x der kan..ramai yg azam2 lepas x tertunai lg.. aku x termasuk..kuikui…apepon…hope korng hepi2 slalu…

Banyk bende aku nak buat tahun ni…nnt aku listkan la ek…ok la..sampai sini dulu aku cte..lenkali aku post ag…

Semoga kita sentiasa berada dibawah rahmat Allah hendaknya..banyakkanlah berzikir sepaya hati kita menjadi tenang..

Firman Allah S.W.T. :

 

al anfaal Ahlan Wa Sahlan Ya Aam Jadid!!

Barokallahufik..

Wassalamu’alaikum…

pixel Ahlan Wa Sahlan Ya Aam Jadid!!

Facebook Comments

comments

Comments

One Response to “Ahlan Wa Sahlan Ya Aam Jadid!!”

Trackbacks

Check out what others are saying about this post...
  1. [...] mengenai tahun baru 1430H aku yang lalu boleh dibaca DI SINI. Antara yang tertera adalah kewujudan blog ini. Blog ini pada asalnya dibawah domain WordPress.com [...]



Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a Gravatar!

CommentLuv badge