Wednesday, 20 June 2018

Foto Hari Ini

10 April 2018 by  

Jom balik mengundi BULAN 5 ni. #UP#UndiPAS#SelangorSejahtera#MalaysiaSejahtera#GagasanSejahtera#JomBalikMengundi Posted by kautharhilmyz – from Instagram.  Read More →


Foto Hari Ini

8 April 2018 by  

Regrann from @simfoni_official – Dah Tak lama dah, yang belum ganti puasa tu, cepat2 ganti, yang nak training2 puasa boleh start2 dah.. Bulan yang di nantikan, Ramadan, Kami rindu Ramadan, banyak kelebihan bulan ni.. semua tu diceritakan dalam lagu ni ! .Jom layan kat youtube lagu ni @simfoni_official & Juara @gemagegarvaganzaofficial musim... 


Foto Hari Ini

25 March 2018 by  

Mesyuarat Agung Tahunan PAS Kawasan Kuala Selangor.Dirasmikan oleh Dr. Azman Ibrahim, AJK PAS PUSAT.25 Mac 2018, Ahad.Kompleks PAS Kuala Selangor (KOMPAKS), Kampung Bukit Hijau, Jeram Posted by kautharhilmyz – from Instagram.  Read More →


Foto Hari Ini

17 March 2018 by  

MUNAJAT DAN CERAMAH PERDANA PAS SELANGORTarikh : 17 Mac 2018 (Sabtu)Tempat : Stadium JKR, Seksyen 17, Shah AlamJam : 6.30 petang – 11.30 malamLive Video : https://www.facebook.com/pas.selangor/videos/1875886142422556/Live Radio : https://www.hijau.fm Posted by kautharhilmyz – from Instagram.  Read More →


Foto Hari Ini

3 March 2018 by  

الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى كُلِّ حَالٍ.Terima kasih padaMu Allah SWT atas rezeki yang kami tidak sangkakan ini..Sesungguhnya jika Engkau berkehendak, tiada yang mustahil bagiMu..KUL-AUH-MEDJED-AUH-KUL.UmrahTaifJuaraTravel Posted by kautharhilmyz – from Instagram.  Read More →


Foto Hari Ini

30 January 2018 by  

Buat Bisnes pakai WhatsApp bukan main. Nak kongsi ni.. Korang tau tak WhatsApp dah ada *WhatsApp Business*??.Khas untuk usahawan sekalian..WhatsApp Business akan memudahkan kerja anda sehingga 80%. Fungsi yang ada antaranya:.*1- Kod Balas Cepat*Fungsi ini memudahkan anda membuat kod bagi ayat2 anda. Contoh: Kod */salam* akan bertukar jadi *Assalamu'alaikum*,...