Friday, 17 August 2018

Foto Hari Ini

April 12, 2018 by  
Filed under Wordless

Regrann from @muslimatpas – JOM SEMAK TEMPAT MENGUNDIPRU14 semakin hampir!! AYUH ANAK MUDA!!Buat persediaan awal. Jom semak maklumat kawasan mengundi anda! Maklumat kini di hujung jari. Pilih antara 3 Langkah Cara Semakan dan maklumat akan terus kepada anda!Sebarkan… #InfoPRU14#MuslimatMudaPas#WanitaMudaUndiPAS#UP Jemput Subscribe Media Rasmi AMEERAH Malaysia : Subscribe Messenger Gram https://telegram.me/AmeerahMalaysia @AmeerahMalaysia Like Twitter Ameerah Malaysia […]

Foto Hari Ini

April 10, 2018 by  
Filed under Wordless

Jom balik mengundi BULAN 5 ni. #UP#UndiPAS#SelangorSejahtera#MalaysiaSejahtera#GagasanSejahtera#JomBalikMengundi Posted by kautharhilmyz – from Instagram.

Foto Hari Ini

April 8, 2018 by  
Filed under Wordless

Regrann from @simfoni_official – Dah Tak lama dah, yang belum ganti puasa tu, cepat2 ganti, yang nak training2 puasa boleh start2 dah.. Bulan yang di nantikan, Ramadan, Kami rindu Ramadan, banyak kelebihan bulan ni.. semua tu diceritakan dalam lagu ni ! .Jom layan kat youtube lagu ni @simfoni_official & Juara @gemagegarvaganzaofficial musim pertama @unicofficials .Korang […]

Foto Hari Ini

March 25, 2018 by  
Filed under Wordless

Mesyuarat Agung Tahunan PAS Kawasan Kuala Selangor.Dirasmikan oleh Dr. Azman Ibrahim, AJK PAS PUSAT.25 Mac 2018, Ahad.Kompleks PAS Kuala Selangor (KOMPAKS), Kampung Bukit Hijau, Jeram Posted by kautharhilmyz – from Instagram.

Foto Hari Ini

March 17, 2018 by  
Filed under Wordless

MUNAJAT DAN CERAMAH PERDANA PAS SELANGORTarikh : 17 Mac 2018 (Sabtu)Tempat : Stadium JKR, Seksyen 17, Shah AlamJam : 6.30 petang – 11.30 malamLive Video : https://www.facebook.com/pas.selangor/videos/1875886142422556/Live Radio : https://www.hijau.fm Posted by kautharhilmyz – from Instagram.

Foto Hari Ini

March 3, 2018 by  
Filed under Wordless

الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى كُلِّ حَالٍ.Terima kasih padaMu Allah SWT atas rezeki yang kami tidak sangkakan ini..Sesungguhnya jika Engkau berkehendak, tiada yang mustahil bagiMu..KUL-AUH-MEDJED-AUH-KUL.UmrahTaifJuaraTravel Posted by kautharhilmyz – from Instagram.