Thursday, 19 April 2018

Foto Hari Ini

April 12, 2018 by  
Filed under Wordless

"Dimana pun anda berapa..sumbangkan keringatmu untuk perjuangan ini.".#UP#UndiPAS #PAS#SelangorSejahtera #MalaysiaSejahtera #SejahteraBersamaIslam Posted by kautharhilmyz – from Instagram.

Foto Hari Ini

April 12, 2018 by  
Filed under Wordless

"Dimana pun anda berapa..sumbangkan keringatmu untuk perjuangan ini." .#UP#UndiPAS #SelangorSejahtera #MalaysiaSejahtera #SejahteraBersamaIslam Posted by kautharhilmyz – from Instagram.

Foto Hari Ini

April 12, 2018 by  
Filed under Wordless

Regrann from @passelangor – KENAPA ABANG SOKONG PAS.Abang perhatikan siapa juga yang memerintah akan menjaga makan minum rakyatnya samada sekular, sosialis, komunis atau apa sahaja fahaman politiknya. Tapi yang benar2 mahu menjaga agama dan aqidah zuriat keturunan abang hanyalah parti PAS..Gerakannya cukup tersusun. Bermula dari peringkat PASTI, sekolah rendah, sekolah menengah, kolej, gerakan di universiti, […]

Foto Hari Ini

April 12, 2018 by  
Filed under Wordless

Regrann from @muslimatpas – JOM SEMAK TEMPAT MENGUNDIPRU14 semakin hampir!! AYUH ANAK MUDA!!Buat persediaan awal. Jom semak maklumat kawasan mengundi anda! Maklumat kini di hujung jari. Pilih antara 3 Langkah Cara Semakan dan maklumat akan terus kepada anda!Sebarkan… #InfoPRU14#MuslimatMudaPas#WanitaMudaUndiPAS#UP Jemput Subscribe Media Rasmi AMEERAH Malaysia : Subscribe Messenger Gram https://telegram.me/AmeerahMalaysia @AmeerahMalaysia Like Twitter Ameerah Malaysia […]

Foto Hari Ini

April 10, 2018 by  
Filed under Wordless

Jom balik mengundi BULAN 5 ni. #UP#UndiPAS#SelangorSejahtera#MalaysiaSejahtera#GagasanSejahtera#JomBalikMengundi Posted by kautharhilmyz – from Instagram.

Foto Hari Ini

April 8, 2018 by  
Filed under Wordless

Regrann from @simfoni_official – Dah Tak lama dah, yang belum ganti puasa tu, cepat2 ganti, yang nak training2 puasa boleh start2 dah.. Bulan yang di nantikan, Ramadan, Kami rindu Ramadan, banyak kelebihan bulan ni.. semua tu diceritakan dalam lagu ni ! .Jom layan kat youtube lagu ni @simfoni_official & Juara @gemagegarvaganzaofficial musim pertama @unicofficials .Korang […]